SuperTaxi

Over SuperTaxi Services Eindhoven

Over ons

Super Taxi Services verzorgt diverse zakelijke taxidiensten in de regio Eindhoven en omgeving. Tevens hebben wij ruime ervaring met het rijden van en naar (internationale) vliegvelden tegen scherpe tarieven. Al onze taxi’s zijn standaard voorzien van lederen bekleding, airconditioning en getint warmtewerend glas. De stoelen zijn in ruime mate te verstellen zodat u verzekerd bent van een comfortabele rit. Daarnaast beschikken al onze voertuigen over specifieke faciliteiten zodat u kunt doorwerken terwijl wij u comfortabel vervoeren naar uw bestemming.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen, dan kan dat via telefoon of email, chat of het contactformulier. Direct contact met Super Taxi Services! Wij staan dagelijks voor u klaar. Andere talen Op onze centrale kunt u in de Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse taal terecht. Voor andere talen verzoeken we u schriftelijk te communiceren zodat we gebruik kunnen maken van een vertaalprogramma

Social media

Ook via social media kan u contact met ons opnemen, dit kan via Facebook, Linked-in, Twitter en Instagram.

SuperTaxiEindhoven

SupertaxiServices heeft een team van professionele chauffeurs die allemaal gediplomeerd, verzekerd en ervaren zijn in hun vak. Het bedrijf is gebouwd op een fundament van vertrouwen en we zijn trots op onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden de klok rond klantenservice voor al onze klanten, elke dag van het jaar.

Gemaakt door Label111.nl © 2023

De taxi’s van SuperTaxi Eindhoven

Al onze taxi’s zijn standaard voorzien van lederen bekleding, airconditioning en getint warmtewerend glas. De stoelen zijn in ruime mate te verstellen zodat u verzekerd bent van een comfortabele rit. 

Daarnaast beschikken al onze voertuigen over specifieke faciliteiten zodat u kunt doorwerken terwijl wij u comfortabel vervoeren naar uw bestemming.

Taxi in Eindhoven

Taxi nodig in Eindhoven? Wij rijden lokaal taxivervoer tijdens kantooruren. In verband met onze planning vragen wij u om uw taxi ruim vooraf te reserveren. Bij ons reist u altijd in een moderne, schone en luxe taxi tegen een vast tarief.

*Wij rijden alleen op afspraak en rijden niet van/naar festivals, carnaval, Koningsdag en oud & nieuw evenementen.

× Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?